Založ si blog

Matovič dáva príležitosť , Kollar návod ( ako môžu rôzni mafiáni preprať špinavé peniaze a ešte aj zarobiť )

Naše peniaze nepatria Matovičovi , mal by ich spolu z vládou iba spravovať . On sa však správa ako by boli jeho, vlastne ako by neboli jeho lebo svoje by takto nerozhadzoval.  Smola. Vo voľbách volíme strany a nie ministrov. Tak  sme  sa dožili toho, že naše peniaze spravuje   človek bez vzdelania a s podozrením, že  jeho duševný stav nemusí byť úplne v súlade s normou.

Rozhadzuje milióny   ako ho napadne. Raz na “ atómové bomby “ testov. Potom lotérie, teraz  kupóny .  Veď z cudzieho krv netečie .  No a pridal sa ďalší “ zlodej vzdelania “ , Kollár.   Ten si spomenul zrejme na  90-siate roky . Roky kešu, mafiánov a špekulantov.  Veď bol v tých kruhoch „varený-pečený “ .

Spomenul si na kupónovú privatizáciu.  Veď  aj teraz sa budú rozdávať kupóny. Prečo nezopakovať už známi postup.   Dáme kupóny  dedkom , babkám z našich malých mestečiek a dedín. Starčekovia nebudú  vedieť čo s nimi a vlastne tie kupóny na tých dedinkách ani nemajú ako použiť.  Služby ,  gastro , a iné možnosti minúť tam nie sú.  Kollár dal návod. Predajte 500€ kupón za 400€ priekupníkovi. Tak ako  v kupónovej privatizácii.  Kto môže byť takým priekupníkom je jasné. Ten čo má peniaze ktoré nie sú celkom čisté a potrebuje ich preprať.  Zaplatí 400 , zoberie 500 a tých 500 v kupónoch potom môže vymeniť  od štátu  za  legálne Eurá. Nikto sa už nebude pýtať na ich pôvod. Veď sú čisté , od štátu.   Napríklad taký Kollár môže za kupóny  zaplatiť svoje vleky vo forme permanentiek  a potom si to nechá preplatiť u Matoviča.

Dobré , nie ?      Zarobí pri nákupe od deduškov a babiek  na každom po 100 a potom si ešte nechá 500 preplatiť z našich daní.   Čo myslíte podelia sa  ?

 

J51

Aj v čase koronavírusu sa dá dostať kamkoľvek

25.08.2020

Večer som si ľahol spať vo svojej spálni na Slovensku a ráno som sa zobudil ani neviem kde. Možno v Severnej Kórei , možno v Bielorusku , alebo som cestoval v čase späť do 70-tých rokov. Aspoň tak mi pripadala práca nášho Mestského úradu. Som novinár, člen Slovenského syndikátu novinárov. Som už vo veku dôchodcu a tak sa už venujem iba [...]

Ako som si posedel vo vestibule Okresnej prokuratúry v Prešove

07.08.2018

Ešte na jar som podal na prokuratúru jedno podanie v závažnej veci zaobchádzania s verejnými financiami a nie práve zákonného konania niektorých verejných činiteľov. Keď že čas beží a naše orgán činné v trestnom konaní konajú tak, že by sa mali premenovať na orgány nečinné v trestnom konaní , rozhodol som sa navštíviť tuto ustanovizeň a informovať sa . Po [...]

Prečo vyšetrovatelia polície mávajú problém so zrakom ?

13.06.2018

Ak sa vám bude zdať tento príbeh ako nereálny a iba ako sen , uštipnite sa . Na sto percent nesnívate. Opíšem vám reálny príbeh a myslím, že je v tomto štáte , podľa nie len mojich skúseností, bežnou praxou. Malé mesto a v ňom futbalový klub. Dali si názov Mestský futbalový klub. Mesto však zakladateľom klubu nie je . Je to občianske združenie. Názov má [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 57195x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Autor blogu

Kategórie