Sabinove mesce jurmak bu- dze, .. .. .

26. januára 2015, TK, Nezaradené

Iste  poznáte tú  riekanku  ,ktorá sa traduje už  od nepamäti .

Sabinove mesce jurmak bu- dze, kec dišč padac ňebudze, kec ňebudze ta budze a kec budze ta ňebudze, bo dišč padac budze …

Ale teraz nám  Mestský úrad v Sabinove oznamuje na svojej www. stránke že zasadanie  mestského zastupiteľstva bude.    A to bude aj keď ten dážď  padať bude.   Ponúka sa bohatý program   a  iste  bude zaujímavý  pre obyvateľov mesta.  Už teraz sa dejú “ kúzla “ . Cestovanie v čase je samozrejmosťou.  Na úradnej tabuli mesta sa už  v čase cestuje. Objavil sa tam  v piatok 23 januára  nový štatút mesta“  ušitý „podľa objednávky , tak aby sa už koalícia nemusela obávať, že niečo poruší. Na konci je však  tvrdenie, že sa tam zjavil 15. januára.  Možno čakať aj  iné kúzla. Samozrejme,  prinesiem na blogu  rozsiahle informácie , ale   najlepšie by bolo, ak by  obyvatelia mesta prestali iba šomrať    a  prišli sa  osobne pozrieť . Pozrieť čo  ich volení zástupcovia   prejednávajú. Či tam namiesto   vašich záujmov  nepresadzujú tie svoje.  Či  sa  nesnažia pred svojimi voličmi niečo skrývať . Či ste si  naozaj zvolili dobre . Či sa nedržia toho nedávno presláveného hesla :  “ Vyhraj voľby a môžeš všetko “ .

   Môj blog, je iba môj komentár a môj názor na dianie .  Zaiste s  názormi, ktoré na blogu publikujem  aj  mnoho ľudí nesúhlasí.   Preto  ak prídete  ako verejnosť  na zastupiteľstvo, môžete si  urobiť svoj vlastný názor  a potom môžete  pod mojim blogom o našich názoroch diskutovať.

Takže  29.1. 2015     o  13. hodine to začína .  A bude to vzhľadom na program  iste   zaujímavé.